Rachel Nieuwhuis

rn@verschoor-bras.nl
+ 31 6 425 584 89

Expert
(Aspirant) NIVRE Register-Expert

Nadat ze in 2004 haar opleiding tot Maritiem Officier had afgerond, ging Rachel aan het werk als scheepswerktuigkundige bij Broere Shipping. Ze werkte op verschillende schepen, maar vooral op chemicaliƫntankers. Uiteindelijk promoveerde ze tot hoofdwerktuigkundige.

Na enkele jaren te hebben gevaren, koos Rachel omwille van haar gezin voor een baan in het onderwijs op het Scheepvaart & Transport College in Rotterdam. Na twee jaar lesgeven merkte ze dat ze het werken op schepen miste en koos ze voor een functie in de scheepsreparatie bij Damen Shiprepair and Conversion. Hier was ze verantwoordelijk voor de eindfacturatie en tussentijdse begrotingen van reparatie en ombouw van diverse scheepstypen.

Om meer aspecten van de scheepsreparatie te leren kennen, ging Rachel aan de slag bij Van Oord Ship Management als tendercoƶrdinator, waar ze de reparaties en ombouw van de vloot organiseerde. Ze stelde gedetailleerde specificaties op van de reparatie/ombouw, maakte prijsafspraken en stelde contracten op.

Van september 2021 tot dit begin 2024 werkte Rachel als expert op het gebied van (technische) transportschades bij Van Ameyde Marine. In die tijd maakte ze kennis met Marintec Expertise BV. In februari 2024 maakte Rachel de overstap naar Marintec Expertise BV en Verschoor & Bras BV. Ze is inmiddels met veel enthousiasme gestart.

A Charles Taylor company

Verschoor & Bras BV

Burg. Hazenberglaan 403
3078 HG Rotterdam
KvK nr. 24127591

info@verschoor-bras.nl
+31 (0)10 479 59 55 - (24/7)